Naslovna > Vijesti > Radovi u Konšćici

Radovi u Konšćici

///
Comments are Off

U ponedjeljak, 03. lipnja 2024., počinju radovi na sanaciji klizišta u Konšćici zbog čega će cesta od kapele svetog Josipa i skretanja za Baltin jarak kod bufeta “Cvokonja” biti zatvorena za promet. Obilazni pravci za one koji dolaze iz pravca Samobora su kroz Baltin jarak (prema zadnjim informacijama tamo neće prometovati veliki autobusi) ili preko Falašćaka i Galgova u Sveti Martin pored groblja.

Za učenike koji su u školu dolazili autobusom koji je ujutro kretao iz Gornjih Terihaja te vozio preko Konšćice, Falašćaka, Galgova sada će biti organiziran kombi prijevoz po sljedećem voznom redu:

07:20 – Klake (Gornji Terihaji),  07:30 – Konšćica (Cvokonja) – škola (nakon dovoza u školu napravit će se dodatan dovoz djece iz Falašćaka)

12,40 – povratak iz škole nakon 5. sata (učenici iz Konšćice i Klaka)

14,20 – povratak iz škole nakon 7. sata (učenici iz Konšćice i Klaka)

U povratku će autobus koji je vozio krug Konšćica – Falašćak – Galgovo ići obrnuto Galgovo – Falašćak – Milečki.

Ovim načinom prijevoza obuhvaćeni su svi učenici. Važno je da učenici iz Konšćice čekaju autobus kod buffeta “Cvokonja”, a učenici iz Klaka na svojim stanicama. U slučaju problema ili nejasnoća, molimo roditelje da nam povratno jave kako bismo mogli odmah reagirati.

ravnatelj Goran Lesjak