Radovi na cesti kroz Sveti Martin

      Komentari isključeni za Radovi na cesti kroz Sveti Martin
Od četvrtka 18. svibnja kreću radovi na prometnici koja vodi od groblja kroz Sveti Martin pod Okićem, pa do trgovine u Konščici, a trajat će otprilike 2 mjeseca. Zbog radova doći će do promjena u regulaciji prometa, te će promet vozila prema školi biti otežan.
 
U prvoj fazi radova cesta od trgovine u Konščici bit će potpuno zatvorena do skretanja za Klake kod križa na pola puta između Svetog Martina i Konščice. Cesta kroz Klake će biti obilazni pravac iz Svetog Martina, za Klake, Konščicu i Samobor. Na cesti od groblja do pošte će se moći prometovati uz povremene zastoje i propuštanja. U trenutku zatvaranja prometa obilazni pravac će biti preko Drežnika i Podgrađa Podokićkog.
 
Kada su u pitanju školske linije, radovi neće utjecati na dolazak učenika koji dolaze iz Pavučnjaka.
Učenici iz Galgova, Rakova Potoka i Molvica će se voziti nešto dulje nego do sada ako će se voziti obilazno preko Drežnika.
Učenicima koji žive u Molvicama (od Milečkog, Prinčeva ulica i susjedne ulice) preporučamo da idu na autobus koji inače ide s polazišta kod dućana Kiki u Molvicama.
Učenike iz Klaka i gornjeg dijela Konščice će voziti prijevoznik s kombijem ili školski kombi.
Svi koji dolaze iz pravca Samobora idu obilazno preko Konščice i Klaka do Svetog Martina. 
Za učenike s Falaščaka i donjeg dijela Konščice nemamo adekvatnog rješenja i molim roditelje da osiguraju prijevoz učenika.
 
Sve novosti i promjene u prijevozu školskih autobusa možete pratiti na web stranici škole.