Naslovna > Vijesti > Radovi na cesti kroz Sveti Martin

Radovi na cesti kroz Sveti Martin

///
Comments are Off
Od četvrtka 18. svibnja kreću radovi na prometnici koja vodi od groblja kroz Sveti Martin pod Okićem, pa do trgovine u Konščici, a trajat će otprilike 2 mjeseca. Zbog radova doći će do promjena u regulaciji prometa, te će promet vozila prema školi biti otežan.
 
U prvoj fazi radova cesta od trgovine u Konščici bit će potpuno zatvorena do skretanja za Klake kod križa na pola puta između Svetog Martina i Konščice. Cesta kroz Klake će biti obilazni pravac iz Svetog Martina, za Klake, Konščicu i Samobor. Na cesti od groblja do pošte će se moći prometovati uz povremene zastoje i propuštanja. U trenutku zatvaranja prometa obilazni pravac će biti preko Drežnika i Podgrađa Podokićkog.
 
Kada su u pitanju školske linije, radovi neće utjecati na dolazak učenika koji dolaze iz Pavučnjaka.
Učenici iz Galgova, Rakova Potoka i Molvica će se voziti nešto dulje nego do sada ako će se voziti obilazno preko Drežnika.
Učenicima koji žive u Molvicama (od Milečkog, Prinčeva ulica i susjedne ulice) preporučamo da idu na autobus koji inače ide s polazišta kod dućana Kiki u Molvicama.
Učenike iz Klaka i gornjeg dijela Konščice će voziti prijevoznik s kombijem ili školski kombi.
Svi koji dolaze iz pravca Samobora idu obilazno preko Konščice i Klaka do Svetog Martina. 
Za učenike s Falaščaka i donjeg dijela Konščice nemamo adekvatnog rješenja i molim roditelje da osiguraju prijevoz učenika.
 
Sve novosti i promjene u prijevozu školskih autobusa možete pratiti na web stranici škole.