Naslovna > Vijesti > Radionica za predstavnike Vijeća učenika

Radionica za predstavnike Vijeća učenika

///
Comments are Off

U organizaciji Dječjeg foruma grada Samobora i Centra za mlade – Bunker u ponedjeljak, 16.5. je za predstavnike Vijeća učenika iz svih pet samoborskih osnovnih škola, njih preko 20, održana radionica tijekom koje su se upoznali s radom i programima Centra za mlade te su imali priliku sami predložiti što bi sve od edukativnih, zabavnih i drugih sadržaja htjeli da se provodi u Bunkeru. Našu školu su predstavljale učenice 7. razreda Nika Palčić i Bruna Čičak.

Kulinarske radionice, radionice opuštanja, radionice verbalnih vještina, radionice o modi, radionice o preživljavanju u prirodi, tečaj prve pomoći, filmski maratoni i projekcije, debate, predavanje o tome kako lakše savladati strani jezik, kuglanje, turniri u kartaškim igrama, odbojka na pijesku, karaoke, koncerti, proslave rođendan, Escape room, Laser Fog, 3D printer – samo su neki od predloženih sadržaja i događanja koje bi mladi htjeli da se realiziraju u Bunkeru.

Sve predložene ideje učenici će prezentirati svojim prijateljima u školi i ako još koja stigne bit će poslane Dječjem forumu i Centru za mlade s ciljem da se barem dio njih realizira.

Sadržaj preuzet sa stranice: https://www.samobor.hr/grad/mladi-izrazili-svoje-ideje-n7903