Naslovna > Vijesti > Proljeće pod Okićem

Proljeće pod Okićem

///
Comments are Off

U četvrtak, 25. travnja, u školi je održana aktivnost „Proljeće pod Okićem“. Bila je to edukativno-zabavna aktivnost koja je za cilj imala povezivanje škole sa zajednicom.
Aktivnost je održana u suradnji s mjesnim odborima našega kraja. Na aktivnosti smo imali tombolu na kojoj su podijeljene brojne nagrade. U goste nam je došao i Crveni križ Samobor koji je održao radionicu na kojoj smo obnovili znanja, ali i naučili mnoge nove stvari vezane uz prvu pomoć. Zatim nas je svojim nastupom oduševila nova folklorna skupina iz Galgova. Imali smo i promociju knjige „Seljak Ivan iz Konšćice i njegov kardinal Franjo“ udruge Ekosspiritus. Naša učenička zadruga „Okić“ imala je štand na kojem je predstavila svoje radove te izložila ogrlice koje su zaposlenici škole izrađivali zajedno s roditeljima. Za sam kraj, gledali smo film „Lassie 2: Nova avantura“.

Aktivnost je prošla uz mnogo druženja, učenja i zabave te u veseloj atmosferi! Zahvaljujemo još jednom svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i provedbi ove aktivnosti! Veselimo se novom „Proljeću pod Okićem“ iduće godine!

učiteljica Jasna Milašinović