Naslovna > Knjižnica > “Ovdjezemska” i završetak projekta „Volim čitati“

“Ovdjezemska” i završetak projekta „Volim čitati“

///
Comments are Off

Učenici od 2. do 4. razreda mogli su sudjelovati u projektu „Volim čitati“ koji je trajao od 5. 11. 2018. godine do 18. 1. 2019. godine. Tijekom tog razdoblja trebali su pročitati što više knjiga i popuniti listić za svaku pročitanu koji su onda predali u školsku knjižnicu. Danas je održana svečana podjela priznanja i proglašenje pobjednika.

U projekt se uključilo 26 učenika i pročitali su ukupno 186 knjiga. Najviše je čitao 2.b razred i učiteljica Mateja Fureš i time osvojio odlazak na izlet u Samobor i igru u samoborskoj  knjižnici. Učenik koji je pročitao najviše knjiga je Marko Karlović iz 2. b koji je pročitao čak 108 knjiga! Dobio je posebnu nagradu samoborske knjižnice: besplatno produljene članarine i nekoliko lijepih knjiga za djecu kao i poklon školske knjižnice. Ostali nagrađeni učenici su: Ema Mavračić i Ana Razum iz 2.b te Amalija Škofić iz 3. razreda.

Cijelo događanje uljepšala nam je i obogatila gđa Tamara Vučković, autorica slikovnice Ovdjezemska. Ispričala nam je kako je slikovnica nastala i povela nas na uzbudljiv put u Ovdjezemsku gdje stanuje sreća.