Naslovna > Vijesti > Miševi udomili macu

Miševi udomili macu

///
Comments are Off

Posljednje putovanje Medijske skupine ove školske godine u sklopu projekta „Medijski miševi“ bilo je nama možda i najdraže. 11. lipnja posjetili smo „Sklonište za nezbrinute životinje Dumovec“.
Edukatorica Petra najprije nas je provela skloništem i upoznala sa psićima za udomljenje. Svoj trajni dom u skloništu trenutno čeka 144 psića, a mi smo upoznali čupavog Smokija, veselog DJ-a, skakača Izidora i mnoge druge. Svi odreda veselo su mahali repom i pozdravljali nas lavežom, a mi smo im uzvraćali osmjesima i češkanjem. Nakon pasa na red su stigle i mace, a najviše nas je oduševio trio poznatog imena – Rim, Tim i Tagi. Dim, koji nedostaje da bi stih bio potpun, već je udomljen, a jednaka sudbina dočekala je Tagija. Naime, Tagi je odmah osvojio srca naših učenika pa ga nije bilo moguće ostaviti u skloništu. Svoj trajni dom pronašao je kod obitelji Planinšek koja je udomila veselu macu.
Nadamo se da će i ostale čupave njuške dočekati sretan kraj te da će pronaći topao dom, pun ljubavi, kakvog i zaslužuju. I upamtite: „Udomi, ne kupuj!“

učiteljica Monika Valput